Ik ben Simon Standaert en ik ga graag met u op zoek naar de oorzaak van uw ongemak en het ontstaan van uw klachtenbeeld. Als fysiotherapeut wilde ik graag antwoorden op de vragen van mijn cliënten kunnen geven over de oorzaak van hun klachten. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij osteopathie terecht gekomen.

Met name in de sport en sport gerelateerde klachten heb ik als fysiotherapeut veel ervaring opgedaan. Zo heb ik onder andere stage gelopen bij de Vlaamse atletiek liga, 1ste nationale voetbalploeg OHL (Oud Heverlee Leuven) en heb ik gewerkt voor De Royal Belgium ice hockey federation (RBIF) en verschillende voetbalploegen op provinciaal niveau.

Ik vind het een toffe uitdaging om zowel op korte als lange termijn na te denken over uw probleem.

In de sport wil iedereen zo snel mogelijk weer competatief zijn en heb ik veel behandeld met een korte termijn visie. In de osteopathie leerde ik ook op lange termijn kijken en te werken aan duurzaam herstel en zelfregulerend vermogen van het lichaam aan te spreken.

Ik vind het een toffe uitdaging om zowel op korte als lange termijn na te denken over uw probleem. Veelal kan de oplossing gevonden worden door alle facetten van uw lichaam samen te bekijken. Zo geeft Osteopathie u de meest efficiënte behandeling.

Indien u twijfelt of uw klacht(en) al dan niet met osteopathie kan behandeld kunnen worden kan u zich verder informeren via de website of bij ons secretariaat. Ook kan u een korte behandeling van 30 minuten plannen om te ervaren wat een osteopatisch onderzoek inhoudt.