Niels van Diemen

Mijn naam is Niels van Diemen D.O. en ik zou u graag helpen met uw klacht. Niet alle klachten laten zich eenvoudig duiden of behandelen. Het kan zijn dat u al bij verschillende zorgverleners bent geweest maar nog niet het gewenste resultaat heeft bereikt, of dat de klachten steeds terugkeren. Een osteopathische behandeling kan u wellicht verder helpen op weg naar herstel.

Ik zal u meer inzicht geven in de oorzaak en het ontstaan van uw klachten.

Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ontwikkelde ik door de jaren heen de behoefte om de oorzaak van klachten te onderzoeken. In 2007 ben ik gestart met de vijf jarige opleiding osteopathie aan de IAO (International Academy of Osteopathie) in Antwerpen. Als osteopaat onderzoek ik aan de hand van uw klachten en de anamnese (vraaggesprek) uw lichaam als geheel. Alle systemen van het lichaam zijn met elkaar verbonden en hebben daardoor invloed op elkaar. Ik zal u meer inzicht geven in de oorzaak en het ontstaan van uw klachten. We geven het lichaam een zetje in de goede richting, waarbij het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken.

Ik behandel in mijn praktijk zowel baby’s als volwassenen.

Osteopathie in Breda en Chaam

Sinds 2012 ben ik als osteopaat werkzaam in Chaam, waar ik mede-eigenaar ben van een gezondheidscentrum. Hier breng ik mijn visie op een goede gezondheidszorg -een multidisciplinaire benadering- in de praktijk. Met een breed team werken we samen op preventief en curatief gebied.  Zo streven we ernaar om de kracht van iedere discipline optimaal te benutten tijdens het behandelproces.

Naast mijn werk in Chaam, werk ik sinds 2015 bij Paramedisch centrum Breda West in Princenhage.  Als vader van twee jonge kinderen en woonachtig in Breda kan ik hierdoor meer tijd doorbrengen met mijn gezin.

Wie weet zie ik u binnenkort in De Praktijk. Heeft u vragen neemt u dan gerust contact op.